Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@00:31:25 GMT

‌خیز جشنواره جهانی فیلم فجر برای خرداد 1400

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۲۵۵۴۷

‌خیز جشنواره جهانی فیلم فجر برای خرداد 1400

گروه فرهنگی/ جشنواره جهانی فیلم فجر تنها رویداد سینمایی کشور است که با شیوع کرونا، یک سال به تعویق افتاد. در حالی که از مهرماه سال گذشته تکلیف جایگزین رضا میرکریمی مشخص و محمدمهدی عسگرپور به‌عنوان دبیر سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر منصوب شد و حتی کم و کیف بخش‌های مختلف جشنواره و ارزیابی فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره اسفندماه سال گذشته انجام شده بود

اما برگزارکنندگان جشنواره صلاح دیدند به پیروی از تصمیم درست دیگر جشنواره‌های جهانی، این دوره از جشنواره را به زمانی غیر از آنچه در تقویم جشنواره‌ها ثبت شده، موکول کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفند 98 و در بررسی‌های اولیه قرار شد سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر به جای پایان فروردین ۹۹ در نیمه دوم خرداد برگزار شود. با وجود امکان برگزاری نیمه مجازی این جشنواره و انتخاب فیلم‌های بخش‌های مختلف اما روند شیوع بیماری به گونه‌ای پیش رفت که تصمیم نهایی برگزارکنندگان جشنواره لغو این رویداد در سال 99 و اجرای آن در سال 1400 شد. در همان زمان محمدمهدی عسگرپور از جابه‌جایی همیشگی زمان برگزاری جشنواره خبر داد و اعلام کرد از این به بعد جشنواره جهانی فیلم فجر در خردادماه برگزار خواهد شد تا علاوه بر ماه رمضان، دغدغه جدی‌تر یعنی همزمانی با دیگر جشنواره‌های جهانی هم مرتفع شود. روز گذشته دبیرخانه جشنواره جهانی فیلم فجر فراخوان سی و هشتمین دوره این رویداد سینمایی را منتشر کرد. طبق اطلاعات درج شده در این فراخوان، این دوره از جشنواره از ۵ تا 12 خرداد در تهران برگزار می‌شود. جشنواره جهانی شیوه برگزاری ترکیبی (فیزیکی – مجازی) را برای این دوره انتخاب کرده است. نمایش فیلم‌های جشنواره به شکل فیزیکی و بازار فیلم به شکل مجازی برگزار خواهد شد. در چارچوب مقررات منتشره، مدت ثبت‌نام فیلم‌های متقاضی شرکت در این رویداد سینمایی در درگاه اینترنتی جشنواره از ۲۷ بهمن تا ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ قید شده است. همچنین صاحبان آثار تا روز ۲۷ اسفندماه سال‌جاری مهلت دارند نسخه فیزیکی فیلم خود را به دفتر جشنواره تحویل دهند. آن طور که در فراخون جشنواره آمده این رقابت سینمایی در بخش‌های اصلی و جانبی برگزار خواهد شد و فیلم‌هایی که مراحل تولید را در سال‌های ۲۱-۲۰۲۰ میلادی به پایان برده باشند، امکان حضور در بخش‌های رقابتی اصلی شامل سینمای سعادت (مسابقه بین‌الملل) و جلوه‌گاه شرق (سینمای کشورهای آسیایی و اسلامی) را خواهند داشت. بخش‌های غیررقابتی یعنی جام جهان نما یا جشنواره جشنواره‌ها و مستند زیر ذره‌بین در کنار نمایش‌های ویژه، مروری بر ژانرهای معاصر، شاخه‌های زیتون (دریچه‌ای به تحولات روز جهان اسلام)، مروری بر آثار سینمای سایر کشورها و بخش جذاب نمایش فیلم‌های کلاسیک مرمت شده در کنار همایش‌ها، کارگاه‌های آموزشی و بزرگداشت‌ها از دیگر بخش‌های جنبی سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر است.‌

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جشنواره جهانی فیلم فجر جشنواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۵۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع)

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید رضا عاملی در ابتدای این نشست با بیان اینکه کنگره جهانی حضرت رضا(ع) دارای قدمتی ۴۰ ساله است، اظهار کرد: در سال ۱۳۶۲ اولین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) آغاز و تا سال ۷۲ چهار کنگره برگزار شد که در سطح بسیار بالایی با حضور اندیشمندان، علما، فضلا و مراجع عظام برگزار می‌شد و رهبر حکیم انقلاب نیز از سخنرانان اصلی این کنگره بوده اند. در واقع کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» به نوعی انعکاس سخنرانی‌های ایشان در چهار کنگره است.
 
دبیر کنگره جهانی حضرت رضا(ع) افزود: پس از توقفی تقریبا ۳۰ ساله در برگزاری این کنگره، در سال ۱۴۰۱ تولیت آستان مقدس رضوی عزم و تاکید کردند تا این کنگره به عنوان پرچم و سرمایه هویتی آستان قدس رضوی احیا شود تا بتواند امتداد ملی و جهانی بیابد. خوشبختانه در این مدت یک سال و نیم موفق شدیم ۵۰ پیش نشست برگزار کنیم که ۱۷ پیش نشست در خارج از ایران و ۳۳ پیش نشست در داخل ایران برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید سعید رضا عاملی افزود: در پیش نشست‌های خارج از ایران ۳۰ کشور مشارکت کردند و ۵ پیش نشست در کشور‌های آمریکای لاتین، پاکستان، عراق ، ترکیه  و در اروپا با محوریت انگلیس برگزار شد. در این پیش نشست‌ها که هر یک دست کمی از یک نشست جدی و مهم  علمی نداشت، امتدادی در میان شیعه شناسان، ایران شناسان و علاقمندان به مطالعه فرهنگ اهل بیت(ع) در رشته‌های مختلف از حوزه‌های معارف دینی صورت گرفت و حتی کسانی که تخصص‌شان ریاضیات، کامپیوتر، انسان شناسی، جامعه شناسی و علوم سیاسی بود نیز با رویکرد‌های مختلف، دغدغه ها و اندیشه های خود را به موضوع این کنگره گره زدند.

 کنگره هر دو سال برگزار می شود
دکترعاملی گفت: عنوانی که برای کنگره پنجم و شش کنگره‌ای که بعد از آن هر دو سال یک بار برگزار خواهد شد، دیدگاه‌ها و رویکرد تمدنی حضرت رضا (ع) به مسائل مختلف است. تلاش کردیم مسائل و چالش‌هایی را که در سطح جهان وجود دارد به آن بپردازیم. موضوع کنگره «عدالت برای همه، ظلم به هیچکس» است. عدالت و تبعیض اساسی‌ترین موضوع جهان معاصر ما است که موضوع کنگره پنجم حضرت رضا (ع) است.

 دنیا نیازمند آگاهی است
وی در بخشی دیگر از سخنانش، با اشاره به تحولات غزه ابراز کرد: امروز غزه، جنایت و کشتار جمعی عمیقی را تجربه می‌کند. غزه شاهد یک جنایت بزرگ است که منجر به آواره شدن یک میلیون انسان، گرسنگی ۵۰۰ هزار نفر و کشتار بیش از ۵۰ هزار انسان بی‌گناه شده که ۱۶ هزار نفر آنان کودکان بودند. زنان، کودکان و مردان فلسطینی در این کشتار جمعی و جنایت جنگی قربانی شدند. 
دبیر کنگره امام رضا (ع) با اشاره به جنگ‌های مرگبار و ویرانگر در ویتنام و فیلیپین و به بردگی گرفتن میلیون‌ها آفریقایی توسط اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها گفت: همه این‌ها کشتار جمعی بوده است؛ دنیا نیازمند آکاهی و آموزش نسبت به حوزه کشتار جمعی است. ای ن مقوله همچون ظلم فراگیری است که مثال بارز آن در نوار غزه رخ داده است.
 
عاملی با اشاره به نامه پر از حکمت رهبر معظم انقلاب در سال 1393 به جوانان اروپا و آمریکا، تصریح کرد: حضرت آیت الله خامنه‌ای در دو نامه خود تلاش کردند تا بیداری از خواب صورت بگیرد و در شرایطی که خیلی‌ها می‌گفتند مگر کسی به این مطالب گوش می‌دهد، ولی امروز شاهد این بیداری هستیم که محصول آگاهی است. 

 تدارک 20 نشست همزمان با برگزاری کنگره
دبیر کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با اشاره به موضوع کنگره یعنی «عدالت برای همه، ظلم به هیچکس»، اظهار داشت: کنگره جهانی حضرت رضا (ع) روز‌های ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت‌ماه در تالار قدس حرم مطهر حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) با تدارک همزمان ۲۰ نشست تخصصی برگزار می‌شود. در مراسم افتتاحیه کنگره، پیام تصویری حضرت آیت الله خامنه‌ای پخش خواهد شد. دکتر رئیسی رئیس جمهور محترم و حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی سخنران مراسم افتتاحیه خواهند بود. همچنین پیام حضرات آیات عظام مکارم شیرازی، سبحانی و جوادی آملی در این مراسم قرائت خواهد شد. 

 توجه کنگره به مهم‌ترین نیاز جهان امروز
وی مهم‌ترین شاخصه کنگره پنجم را بین المللی بودن آن عنوان کرد و اضافه کرد: شاخصه مهم دیگر این است که به مهم‌ترین نیاز جهان امروز که عدالت و مهم‌ترین چالش امروز جهان که تبعیض است به صورت محوری پرداخته شده است. کنگره جهانی حضرت رضا، کنگره عمیقی است و توانسته با کسانی که مشارکت می‌کنند ارتباط محتوایی برقرار کند و این ارتباط محتواتی یک محتوای عمیقی را منعکس می‌کند.  
 
سید رضا عاملی تاکید کرد: کنگره حضرت رضا (ع) کنگره بدون کاغذ است یعنی تلاش کردیم در بخش محصولات هیچ کاغذی چاپ نکنیم و تولیدات کنگره به صورت الکترونیک در اختیار قرار گذاشته می‌شود و افراد با کیو آر کد می توانند آن‌ها را دریافت نمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع)
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • جشنواره فرهنگی گل بابونه در شهر پول برگزار می شود
  • جشنواره «چای گلاب و عطر حرم» در کاشان برگزار می‌شود
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد