Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «خون شد» به کارگردانی «مسعود کیمیایی» از جمله آثار سینمایی اجتماعی است که اولین بار در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و حال برای اکران نوروزی سال آینده آماده می شود. این فیلم از فردا اکران خود در سینماهای کشور را آغاز می کند.

خبرگزاری میزان - سرانجام پس از مدت‌ها انتظار فهرستی از سه فیلم حاضر در چرخه اکران نوروزی سال 1400 اعلام شد، در این فهرست که قرار است به زودی دو فیلم تازه به آن اضافه شود آثاری همچون «تک خال» به کارگردانی «مجید مافی»، فیلم سینمایی «لاله» به کارگردانی اسدالله نیک نژاد و فیلم سینمایی «خون شد» به کارگردانی مسعود کیمیایی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

باید دید سینمای ورشکست شده براساس بیماری کرونا که سال سیاهی را پشت سر گذاشته با ترکیب فوق می تواند امیدی به بازگشت مخاطبان به سالنها داشته باشد، سینمای کرونا زده نشان داد که آثاری همچون «شنای پروانه» و «خوب بد جلف» را هم به شکست می کشاند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

حال باید منتظر نشست تا دید این سه فیلم که موفقیت‌های دو فیلم اکران نوروزی ۹۹ را نداشتند تا چه امکان موفقیت و دیده شدن خواهند داشت.

فیلم سینمایی «خون شد» به کارگردانی «مسعود کیمیایی» از جمله آثار سینمایی اجتماعی است که اولین بار در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و حال برای اکران نوروزی سال آینده آماده می شود. این فیلم از فردا اکران خود در سینماهای کشور را آغاز می کند. 

سعید آقاخانی در نقش فضلی، نسرین مقانلو در نقش خانم جان، سیامک صفری در نقش مرتضی، لیلا زارع در نقش فاطمه، سیامک انصاری در نقش دکتر، هومن برق‌نورد در نقش الهیار، مریم عباس زاده در نقش شراره، اکبر معززی در نقش آقا خان، شاپور کلهر در نقش گلاب، ماهور احمدی در نقش زن بقال و پوریا قاسمی در نقش صمد پور بازیگرانی هستند که در فیلم سینمایی «خون شد» به ایفای نقش پرداخته اند.

داستان «خون شد» به مثابه خانه‌ای قدیمی است که همه چراغ هایش خاموش بوده و هیچکس نیز در اتاق هایش ساکن نیست. در این میان یکی از ساکنین این خانه می‌آید و همه چراغ‌ها را روشن می‌کند. قائم‌شهر و مناطق مختلفی از تهران لوکشین‌های تازه‌ترین فیلم کیمیایی بودند.

بخشی از داستان فیلم دربارهٔ زن دوم و مادری با نام خانم‌جانی با بازی نسرین مقانلو است که عهده‌دار مراقبت از فرزندان شوهر و دختر خودش است. خانم‌جانی که اقتدار و زنانگی خاصی دارد، برای خانواده‌اش ایثار می‌کند. او فاصلهٔ سنی زیادی با شوهرش دارد و به‌شدت دل‌نگران خانه و همسر و فرزندانش است.

این فیلم در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در دو بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن لیلا زارع و بهترین چهره پردازی محمدرضا قومی نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد اما در نهایت دست خالی این رویداد سینمایی را ترک کرد. 

عوامل فیلم سینمایی خون شد به شرح زیر است: نویسنده و کارگردان: مسعود کیمیایی، تهیه کننده: جواد نوروزبیگی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا زرین‌دست، تدوین: هایده صفی‌یاری و سارا آهنی، موسیقی: ستار اورکی، جانشین تهیه کننده و سرمایه گذار: محمدصادق رنجکشان، طراح صحنه و لباس: سعید آهنگرانی، صدابرداری صحنه: اسحاق خانزادی، طراح چهره پردازی: محمدرضا قومی، صداگذاری و میکس: اسحاق خانزادی عرفان یزدی، مجری طرح: امیرحسین نوروزبیگی، عکاس: بابک برزویه، مدیر پروژه: حسن خرسند، مدیران تولید: مجید بابایی پیمان شیرخانی.

انتهای پیام/

برچسب ها: خون شد اخبار سینما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خون شد اخبار سینما جشنواره فیلم فجر مسعود کیمیایی اکران نوروزی فیلم سینمایی خون شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۱۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود

اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزد‌هایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت: نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمار‌ها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصد‌ها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • قرارداد سرگروهی «تگزاس ۳» و «عطرآلود» ثبت شد